Nopea ja joustava kumppani

Tarjoamme räätälöidyt 3PL-logistiikkapalvelut niin pienten kuin suurten yritysten tai esimerkiksi yhdistysten tarpeisiin. Voit jättää verkkokauppasi koko logistiikan meidän huoleksemme. Huolehdimme verkkokauppatilaukset sekä erilaiset postitukset matkaan sovitusti, kustannustehokkaasti ja nopeasti. Lupaamme toimittaa klo 10 mennessä tulleet tilaukset saman päivän aikana eteenpäin.

Miksi ulkoistaa ulkoistaa verkkokaupan logistiikka?

Logistiikan ulkoistaminen tuo yrityksellesi selvää säästöä. Meiltä löytyy jo valmiiksi hyvät kuljetussopimukset Postin ja Matkahuollon kanssa, joiden ansiosta yrityksesi postituskulut pysyvät maltillisina ja pakettisi päätyvät nopeasti kuluttajille. Kun huolehdimme verkkokauppatilaukset matkaan puolestasi, sinä voit keskittyä toimintasi kehittämiseen ja kasvattamiseen. Tarvitset verkkokauppasi pyörittämiseen siis vain päätelaitteen ja nettiyhteyden!

Pakkaamme kaikki tuotteet huolellisesti ja haluamallasi tavalla. Yhteistyökumppanimme Pa-Hu oy:n avulla onnistuvat myös monenlaiset paketointi ja pakkausratkaisut, kuten myös personoitujen pakkausten suunnittelu. Meillä on laaja yhteistyöverkosto, johon olemme yhteydessä tarvittaessa.

Palautukset ovat nykypäivänä valitettavan iso osa verkkokauppaa. Kuluttajille ensin lähtevä ja sitten osissa palautuva tilaus voi olla mahdotonta hallittavaksi. Voit jättää senkin kokonaan meidän vastuullemme. Tarvittaessa voimme myös ottaa vastuullemme yrityksesi asiakaspalvelun.

Palvelumme verkkokaupoille

Verkkokaupan logistinen
varasto

Tuotepakkaukset, tuotteiden
pakkaaminen ja lähettäminen

Asiakaspalautteiden ja
-palautuksien hallinta

Autamme sinua löytämään yrityksellesi parhaiten sopivat ratkaisut!

Mitä palvelumme maksaa?

Kustannusten läpinäkyvyys on meille tärkeää. Hyvien kuljetussopimusten ansiosta yrityksesi postituskulut pysyvät maltillisina. Toimitus- ja pakkaushinta tavanomaisissa tuotteissa on lähetysmäärästä riippuen 8,50–9,50 €/paketti. Toimitushinnan lisäksi aloituskustannus on 75 €/lavapaikka, jonka lisäksi veloitamme kuukausittain 50 €/lavapaikka. Kauttamme ei tule piilokuluja, jolloin postituskulut on helppo budjetoida.

Toimitamme klo 10 mennessä tulleet tilaukset saman päivän aikana eteenpäin.

Miksi kannattaa toimia meidän kanssa?

Asiakaslähtöisyys ja
henkilökohtainen palvelu

Joustava palvelu
pienelle verkkokaupalle

Täsmälliset ja asianmukaiset
tavaratoimitukset