Kasvata myyntiäsi keräilykampanjalla

Erilaiset keräilykampanjat ovat hyvä keino myynnin vauhdittamiseen. Kauttamme onnistuvat kaikenlaiset keräily- tai kylkiäiskampanjat.

Miksi järjestää keräilykampanja?

Meillä on monen vuoden kokemus isoista keräilykampanjoista. Olemme toimineet pitkään lääkeyhtiö Orionin kumppanina apteekkien valtakunnallisessa keräilykampanjassa.

Hyvät keräilypalkinnot ovat tärkeä osa kampanjointia ja saavat kuluttajat liikkeelle! Meillä on hyvät yhteydet esimerkiksi Fiskarsille ja Marimekolle.

Autamme tarvittaessa jo kampanjan alkuvaiheessa, hoidamme keräilypalkintojesi varastoinnin lämpimässä varastossamme ja laitamme tuotteet matkaan sovitun aikataulun mukaan. Lisäksi voimme toimia myös myynnin tukena. Lopuksi voimme ostaa kampanjastasi jäljelle jäävät tuotteet pois.

 

Logistinen.fi:n  kanssa on helppo toimia. Toiminta on luotettavaa ja heiltä olemme saaneet myös jatkuvasti parannusehdotuksia siitä, miten toimintaamme voisi edelleen kehittää. Yrityksen avulla olemme luoneet Orionin keräilykampanjasta menestyvän brändin ja tuotteidemme myynti on kasvanut entisestään. Suosittelen lämpimästi.”

Kari Suomivirta, myyntipäällikkö
Orion Pharma

Autamme sinua löytämään yrityksellesi parhaiten sopivat ratkaisut!

Miksi kannattaa toimia meidän kanssa?

Asiakaslähtöisyys ja
henkilökohtainen palvelu

Pitkäaikainen kokemus
keräilykampanjoista

Autamme sinua kampanjan
suunnittelusta alkaen