Turvallinen varastointi

Moni yritys tarvitsee edelleen runsaasti erilaisia markkinointimateriaaleja, joille voi olla hankala löytää säilytystiloja omista toimitiloista. Avullamme yrityksesi tuotteiden varastointi on helppoa, turvallista sekä edullisempaa kuin oman varastotilan hankkiminen.

Miksi ulkoistaa varastointi?

Tuotteiden varastointi omissa varastoissa ja siihen liittyvän logistiikan hoitaminen on työlästä ja kallista. Meidän avullamme yrityksesi materiaalien ja tuotteiden varastointi on helppoa, turvallista sekä huomattavasti edullisempaa kuin esimerkiksi oman varastotilan hankkiminen.

Lämmin varastomme sijaitsee Merikarvian Tuorilassa hyvien yhteyksien päässä. Tavaroiden käsittelyssä ja siirroissa noudatamme aina erityistä huolellisuutta. Kaikki tavarat myös varastoidaan asiallisesti omilla korvamerkityillä paikoillaan. Tuotteesi on lisäksi vakuutettu koko varastoinnin ajaksi.

Kun tarvitset varastoitua tavaraa, toimitamme ne sovittuun paikkaan sovitussa aikataulussa. Hyvien kuljetussopimustemme ansiosta toimituskulut pysyvät maltillisina ja toimitusajat ripeinä.

Autamme sinua löytämään yrityksellesi parhaiten sopivat ratkaisut!

Miksi kannattaa toimia meidän kanssa?

Asiakaslähtöisyys ja
henkilökohtainen palvelu

Turvalliset ja lämpimät
varastotilat

Täsmälliset ja asianmukaiset
tavaratoimitukset